Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه در بحث بحران‌ها یکپارچگی اورژانس تهران به نفع مردم خواهد بود گفت: در صورت یکپارچه شدن مرکز اگر زلزله‌ای در دماوند اتفاق بیفتد هماهنگی و پشتیبانی با سرعت بیشتری انجام خواهد.

دکتر سید رضا معتمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره محدوده فعالیت مرکز اوراژانس تهران و لزوم یکپارچه شدن فعالیت این مرکز در سطح استان اظهار کرد: با توجه به پیشرفتی که اورژانس تهران با گذشت نزدیک به نیم قرن فعالیت داشته است، تقریبا می‌توان گفت در سطح تهران بزرگ فعالیت می‌کند؛ به همین ترتیب شهر ری، لواسانات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در زیر مجموعه اورژانس تهران محسوب می‌شود.

وی در خصوص اینکه اورژانس دو شهرستان استان تهران، زیر مجموعه این مرکز نیستند، گفت: با توجه به اینکه اورژانس دماوند و فیروزکوه، زیر مجموعه دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه ایران هستند، در پی آن هستیم که اگر هماهنگی انجام شود بتوانیم اورژانس این دو دانشگاه را تحویل بگیریم. در گذشته اسلامشهر نیز زیر مجموعه دانشگاه تهران بود که با پیگیری صورت گرفته اقدامات لازم برای انتقالش انجام شد. 

معتمدی درباره اینکه انتقال این دو اورژانس برای امدادرسانی در حوادث و بحران ها همانند زلزله‌ها امری ضروری است، تصریح کرد: در بحث بحران‌ها یکپارچگی اورژانس تهران به نفع مردم خواهد بود.

معاون فنی و عملیاتی اورژانس تهران ادامه داد: در صورت یکپارچه شدن سازمان اگر زلزله‌ای در دماوند اتفاق بیفتد هماهنگی و پشتیبانی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد، در غیر این صورت باید منتظر درخواست کمک اورژانس های مذکور باشیم، البته در هر شرایطی این کمک انجام خواهد شد؛ اما یکپارچگی در سیستم عملیات باعث می‌شود که هماهنگی ها بهتر انجام شود.

معتمدی گفت: در حال حاضر که در جلسات استانداری شرکت می‌کنیم هم مرکز اورژانس تهران و هم دو دانشگاه حضور دارند. در حالی که در تمام استان ها اورژانس در بستر استان فعالیت می‌کند، با این حال در تهران، مرکز اورژانس تهران به علاوه دو دانشگاه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در این زمینه سال گذشته هماهنگی هایی انجام شد که البته بحث بودجه‌ای این اقدامات، انتقال نیروهای انسانی و... مطرح بود. برای همین زمان‌بر شد. البته هم دانشگاه ها و هم اورژانس تهران نسبت به این یکپارچگی تمایل دارند و در آینده نه چندان دور با توجه به حمایت‌های سازمان اورژانس کشور این امر محقق خواهد شد.

معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: اورژانس تهران سال ۵۳ به دنبال ریزش سقف فرودگاه تاسیس شد. در پی وجود این دغدغه که چگونه مصدومان این حادثه به بیمارستان منتقل شوند با همکاری اساتید خارجی مرکز اورژانس تهران تاسیس شد و چهارمین کشوری که در آن سیستم اورژانس پیش بیمارستانی احداث شد، ایران بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله اورژانس تهران مرکز اورژانس تهران زیر مجموعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: استان شدن ورامین از موافقت با طرح تا اجرا در دولت سیزدهم کلید خورد و با توجه به پیشینه تمدنی ورامین نسبت به سایر مناطق، به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است. - اخبار استانها -

حسین نوش‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ورامین، با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از 900 هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از 1 میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار 15 خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی

 وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به 3 استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • آیا مسئولان از هلی کوپتر اورژانس استفاده می‌کنند؟!
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • تصادف در محور لردگان ۷ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف دو خودروی سواری با ۷مصدوم