Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:51:58 GMT

بیمارستان های تهران در مقابل زلزله مقاوم نیستند

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۵۷۳۱

بیمارستان های تهران در مقابل زلزله مقاوم نیستند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل کوهپایه زاده، افزود: امروز باید از فرصت توجه مردم و مسئولان به موضوع بهداشت و سلامت در دوران شیوع کرونا برای جلب خیرین و ارتقا زیرساخت‌ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایران با مؤسسه سرم سازی رازی، برای کارآزمایی بالینی واکسن کرونای تولیدی این مؤسسه و تبیین ضرورت سرعت و حفظ زنجیره سرد در مرحله واکسیناسیون عمومی کشور، خواستار مشارکت خیرین برای تأمین خودروهای حمل واکسن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوهپایه زاده با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌ها و تجهیزات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: با توجه به اینکه اکثر بیمارستان‌های ما بالای ۴۰ سال عمر دارند، بر اساس نظر کارشناسان، هیچ کدام مقاومت کافی را در برابر وقوع زلزله احتمالی ندارند و ضروری است با مشارکت فعالانه خیرین علاوه بر ۴ بیمارستان در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کار ساخت مراکز بهداشتی و درمانی جدید نیز در استان تهران پیگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: با توجه به تورم و هزینه‌هایی که کرونا بر بخش بهداشت و درمان دانشگاه تحمیل می‌کند، سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان کسر بودجه داریم در حالی که وظیفه ما در هر شرایطی، پاسخگویی به نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان و خدمات بهداشتی و درمانی جامعه است.

کد خبر 5117167

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا آلودگی هوا تغذیه سالم سیما سادات لاری شیوع کرونا کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پزشکی از راه دور تغذیه دیابت دانشگاه علوم پزشکی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۵۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی در حکمی، دکتر مسعود صالحی شهستان استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان را به عنوان «سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل» منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

دکتر مسعود صالحی شهستان

استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

«خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید، در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل» منصوب می ‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه کنید.

امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

توفیق جنابعالی و همکاران محترمتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

پیش از این دکتر هادی میرزایی مسؤولیت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل را برعهده داشت.

کد خبر 6093030

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان