Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@09:06:53 GMT

۹ بوستان پایتخت آمادگی اسکان موقت دارند

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۸۷۶۲

۹ بوستان پایتخت آمادگی اسکان موقت دارند

به گزارش ایرنا، رضا کرمی محمدی عصر یکشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره سوانح طبیعی و مسابقه ملی طراحی اسکان موقت که در محل دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد گفت: این اقدام مفیدی است که ما در مدیریت بحران موضوع را با پیش‌بینی مخاطرات پیش رو شروع می کنیم و با توجه به توسعه شهرنشینی بدون ملاحظات کافی، در شرایطی قرار داریم که کنترل و مدیریت بحران بسیار دشوار است به خصوص در تهران که اگر بحران بزرگی مثل زلزله شدید اتفاق بیفتد دچار مشکلات جدی می شویم و نیازمند کمک نیروهای فعال در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: برای تهران مخاطره زلزله را پیش بینی می کنیم و یکی از اقدامات خوب معاونت شهرسازی اجباری کردن وال پست (دیواربند) در ساختمان سازی ها است.

کرمی ادامه داد: ایجاد سامانه هشدار سریع زلزله و سیل از اقداماتی است که در شهرداری انجام می شود، در مورد آمادگی و مقابله با بحران، نحوه مقابله ما در کاهش یا افزایش خسارات ناشی از بحران بسیار موثر است و اسکان اینجاست که مطرح می شود.

وی تصریح کرد: کشورهایی داشتیم که بعد از زلزله نتوانستند سر بلند کنند مثل هاییتی که تا سال ها همان طور بود. این بحث تاب آوری است و در دنیا در مدیریت بحران هدف، افزایش تاب آوری است و توسعه پایدار توسعه ای موفق است که تاب آوری را افزایش دهد، تاب آوری یعنی به وضع قبل برگردیم.   

رییس سازمان بحران شهر تهران تاکید کرد: موضوع اسکان اضطراری و موقت که دو مقوله نزدیک به هم هستند می تواند به افزایش تاب آوری بعد از بحران کمک کند، دلیل آن هم این است که مردم بعد از این که ضربه سختی خوردند باید نیازهایشان مثل اسکان برطرف شود و اگر این اتفاق نیفتد ضمن اینکه آثار روحی و روانی موضوع را پیچیده تر کند آثار مخرب تری خواهد داشت.  

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: پیشنهاد ویژه به دانشگاه علم و فرهنگ دارم که آن ملحق شدن این دانشگاه به جامعه آماری ما است، این طرح بعد از موفقیت طرح مدرسه آماده این هدف را دارد که آموزش در مقابله با بحران را تقویت کند. وقتی لرزه کوچکی در شهر  ایجاد می شود مردم برای خودشان مشکل ایجاد می کنند.  

به گفته محمدی، ما هم در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کارهایی در این زمینه انجام می دهیم، از ۴ هزار مدرسه ۳۵۰۰ مدرسه آموزش داده شده و من مطمئن هستم که دانشجویان و کارکنان دانشگاه ما نمی دانند بعد از زلزله چه می توانند بکنند.

همچنین معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت:  هدف از برگزاری مسابقه کشف استعدادهایی بود که علاقه دارند در موضوع اسکان موقت ادامه فعالیت بدهند و دانشگاه به تربیت نیروهایی کمک کند که در زمینه مساله حیاتی و اساسی کشور ما و تربیت بهتر نیروها گام بردارد.

عبدالرضا گلپایگانی اظهار داشت: همان طور که میدانید کشور ما پر از حادثه است و در طول عمر تمام ما حوادث تلخ و ناگواری از زلزله و سیل و جنگ خانه های شهروندان را ویران کرده است و اسکان موقت و اضطراری و ساخت و ساز بعد از حادثه به عنوان یک موضوع جدی در تجربه همه کسانی که اینجا قرار دارند بوده که با توجه به حادثه خیزی کشور ما جا دارد ایران اصولا تربیت کننده نیروهای با تخصص بسیار بالا در زمینه مسائل مرتبط با مدیریت بحران باشد.

وی تاکید کرد: ما تجارب زیادی در کشور درباره مقابله با بحران داریم که باید تبدیل به دانایی شود چرا در مواجهه با حوادث تلخ تجربه درست ساخت و ساز و اسکان موقت را نمی توانیم عملیاتی کنیم، این یعنی اینکه بین تجارب گرانقیمتی که در کشور هست و دانش و دانایی دره عمیق و فاضله زیادی وجود دارد.

گلپایگانی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در مورد شهر تهران از دو سال پیش که توفیق خدمت در شهرداری را داشتم ممنوعیت ساخت و ساز مراکز حساس روی گسل زلزله تصویب کرده بودند برخی  واهمه داشتند اگر ما این کار را انجام بدهیم آیا ساخت و ساز در شمال تهران لطمه ببیند، ما در حوزه شهرسازی شهرداری تهران روی باز توزیع تراکم ساختمانی در شهر، یکی از طرح ها ممنوعیت ساخت و ساز بیش از ۴ طبقه روی گسل شما بود که با مقاومت زیادی روبرو شد رپ گویی باور نداریم که زلزله چقدر مهم است.

به گفته وی، در مدیریت بحران شهر تهران اگر دانشگاهیان  نظری دارند ما از آنها استقبال می کنیم و حاضریم روی آن هم سرمایه گذاری کنیم همان طور که در سامانه های هشدار سازمان مدیریت بحران کار کرده است.

معاون شهردار تهران خاطرنشان کد: ما محدوده ای بافت فرسوده از ۲ هزار هکتار به ۳ هزار هکتار افزایش یافت تا با مشوق های شهرداری به سمت مقاومت سازی شهر برویم که البته پروانه بهسازی لرزه ای را در حال انجام هستیم.

به گفته وی، در تهران ۲۶ بوستان شهرداری تهران به مخازن آب آشامیدنی مجهز شد که یکی از ضرورت های شهر تهران است که در این موضوع شهرداری تهران به اندازه توان خود آمادگی دارد که بتواند تولید دانش و ارتقای دانش و پیوند بین دانش و تجربه را ثمربخش کند.

به گزارش ایرنا، مراسم اختتامیه جشنواره سوانح طبیعی و مسابقه ملی طراحی اسکان موقت در دانشگاه علم و فرهنگ تهران در حال برگزاری است.

برچسب‌ها شهرداری تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران شهرداری تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مدیریت بحران اخبار کنکور شهرداری تهران مدیریت بحران اسکان موقت ساخت و ساز شهر تهران تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در استان به ویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعد از ظهر چهارشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه پایان خواهد یافت. 

یزدی مهر گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته از سوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه‌های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند. 

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال ها، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیندیشند. 

یزدی مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب روها، نیز تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی و ماندآب احتمالی در اهواز
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن